Waarom Curocaps Detox?

Ons lichaam wordt vandaag constant overspoeld door toxines, deze komen voornamelijk uit onze dagelijkse voeding (pesticiden, bewaarmiddelen, synthetische smaak-, geur-, en kleurstoffen), maar evenzeer uit pollutie en de inname van medicatie.

Ons lichaam dient zich dan ook continu te zuiveren van deze toxines door middel van ontgiftingsprocessen. Deze ontgifting vindt hoofdzakelijk in de lever plaats. Bij een te grote toxische belasting echter kan de lever overbelast raken met een onvoldoende ontgifting tot gevolg. Vaak kan dit leiden tot een dalende levenskwaliteit met tal van klachten.

In deze situatie kan het nuttig zijn om door middel van natuurlijke voedingssupplementen de ontgiftingsprocessen in de lever te ondersteunen. Hiervoor ontwikkelde Inlabs de Curocaps Detox formule.

De Curocaps Detox formule werd samengesteld door dokter Peter Aelbrecht, die als orthomoleculair arts reeds meer dan 30 jaar ervaring heeft in het samenstellen van natuurlijke voedingssupplementen.

Dokter Peter Aelbrecht over het samenstellen van Curocaps Detox:

Voor het samenstellen van Curocaps Detox koos ik voor 4 actieve bestanddelen die op een volledig natuurlijke wijze voor een doeltreffende ontgifting van de lever zorgen door actie uit te voeren op zowel fase 1 als fase 2 van de leverontgifting.

Curocpas Detox bevat volgende actieve bestanddelen: Artisjok, Boldo, Choline en N-acetyl-cysteïne. Van Boldo is wetenschappelijk bewezen dat het de lever- en galfunctie ondersteunt.

Van choline is het wetenschappelijk bewezen dat het bijdraagt tot het behoud van een normale leverfunctie. N-acetyl-cysteïne en artisjok vervolledigen de formule, deze twee moleculen worden reeds decennia lang gebruikt bij de natuurlijke behandeling van leveroverbelasting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *