Curocaps Energy

Curocaps Energy is een uitgekiende formule van vitamines, aminozuren, D-ribose en plantenextracten.

*Curocaps Energy bevat vitamine B3 (niacine) en B6 die bijdragen tot een normaal energieleverend metabolisme en die bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid.

Zuivere, natuurlijke energie:  Curocaps Energy bevat ingrediënten zoals vitamine B3 en B6 die de energiestofwisseling ondersteunen.. Het lichaamseigen energie-omzettingssysteem is zelf immers in staat om een overvloed aan energie te produceren. Dat kan echter enkel als alle cellen in perfecte harmonie met elkaar werken. Het resultaat is zuivere, natuurlijke, oorspronkelijke energie.

Veilig gebruik voor langdurige energie: Gezonde, natuurlijke energie haal je niet uit oppeppers, maar uit je eigen lichaam. Oppeppers geven je een korte, tijdelijke ‘boost, maar ondermijnen je gezondheid op lange termijn. Gezonde energie zorgt ervoor dat je langdurig vitaal en alert blijft, helder denkt, goed functioneert en urenlang zonder moe te worden efficiënt kunt werken.

Uitgekiende ingrediënten: Curocaps Energy bevat naast 2 vitamines van de B-groep, namelijk vit B3 en B6 voor vermindering van vermoeidheid, eveneens D-ribose, Rhodiola rosea, ginseng, L-carnitine, L-ornithine en L-glutamine.

Curocaps Energy werd ontwikkeld door dokter Peter Aelbrecht, die als orthomoleculair arts meer dan 30 jaar ervaring heeft in de ontwikkeling van voedingssupplementen.

De huidige economisch ontwikkelde samenleving vergt heel veel van je lichaam en geest. We dienen van ´s morgens vroeg tot ´s avonds laat paraat te zijn en te presteren. Af en toe kan je daarom een extra duw in de rug gebruiken. Vaak nemen we dan onze toevlucht tot koffie, suikers of een oppepper. Je ervaart dan heel even wat extra energie, maar niet veel later ben je terug naar af. Oppeppers werken slechts heel even en wringen je lichaam letterlijk uit. Daarom ontwikkelde Inlabs deze Energy formule.

Enerzijds bevat Curocaps Energy vitamine B3 en B6, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze bijdragen tot de vermindering van de vermoeidheid. Tevens dragen deze 2 vitamines bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en tot een normale psychologische functie. Zo ondersteunen deze vitamines het concentratievermogen.

De Energy formule van Curocaps bevat anderzijds de bijzondere combinatie van D-ribose, Rhodiola rosea en ginseng.

L-ornithine, L-glutamine en L-carnitine vervolledigen de formule. Dit zijn drie aminozuren die de bouwstenen zijn voor andere aminozuren en eiwitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.