Waarom Curocaps Sleep?

Slaapproblemen vormen vandaag een van de belangrijkste groep van levenskwaliteitsproblemen in de huidige hectische moderne maatschappij. Of het nu inslaapproblemen, doorslaapproblemen of een verstoorde slaaparchitectuur betreft; alle slaapproblemen leiden uiteindelijk tot een verminderde concentratie, een gedaalde geheugencapaciteit en na een langere tijd tot ernstige uitputting.

Vaak wordt er in deze situaties naar klassieke slaapmedicatie gegrepen: de zogenaamde benzodiazepines. Deze slaapmedicatie is niet enkel sterk verslavend maar verandert eveneens de natuurlijke architectuur van onze slaap zodat deze door slaapmedicatie geïnduceerde slaap minder verkwikkend is en men vaak niet uitgeslapen en met een hang-over wakker wordt.

Een natuurlijk alternatief voor deze verslavende slaapmedicatie is de sleepformule van Curocaps. Curocaps Sleep werd samengesteld door dokter Peter Aelbrecht, die als orthomoleculair arts reeds meer dan 30 jaar ervaring heeft in het samenstellen van natuurlijke voedingssupplementen.

Dokter Aelbrecht over de samenstelling van Curocaps Sleep:

Een zeer belangrijke component in Curocaps Sleep is melatonine; het natuurlijke slaaphormoon waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het bijdraagt tot het synchroniseren van onze biologische klok en dus een goede slaapkwaliteit induceert bij slapeloosheid als gevolg van lichamelijke of psychologische factoren.

Deze formule werd verder aangevuld met vitamines B3 en B6; die het normale functioneren van het zenuwstelsel ondersteunen.

Tot slot werd deze formule afgewerkt met twee natuurlijke droogextracten van de fytotherapeutische planten hop en passiflora, die reeds decennialang worden gebruikt voor hun slaapverwekkende kwaliteiten.