Wij innoveren met voedingssupplementen in koffiecapsules

Afgelopen week mocht Gianni, onze Curocaps-manager, de gloednieuwe drinkbare voedingssupplementen voorstellen aan de kijkers van Kanaal Z. In de video ontdek je alle voordelen van onze 100% wetenschappelijk onderbouwde formules, waar de capsules gemaakt worden én wat deze smart drinks voor jou kunnen betekenen. 

Wil je meteen alle supplementen ontdekken? Ontdek alle formules van Curocaps hier.

Kanaal Z Curocaps

 

Wat zijn Curocaps? 

Curocaps zijn drinkbare voedingssupplementen in bio-afbreekbare Nespresso®-compatibele capsules. Een smart drink! Onze 100% wetenschappelijk onderbouwde formules ondersteunen jouw gezonde levensstijl en geven een boost aan jouw levenskwaliteit. 

Wil je meer weten over Curocaps? Lees snel verder en leer meer over hoe Curocaps jou helpt om te werken aan een betere gezondheid.