Vraag je gratis sample
Curocaps Sleep aan.

Slaap je slecht? Leg je daar niet bij neer!

Curocaps zijn hoog gedoseerde voedingssupplementen in Nespresso®-compatibele capsules.

Curocaps SLEEP werd ontwikkeld door een team van ervaren specialisten en wetenschappers. Elke Curocaps wordt van A-Z in België geproduceerd en is 100% wetenschappelijk onderbouwd.

Zelf proberen? Vraag hiernaast je sample aan. Je ontvangt 4 capsules om te testen. Laat weten waar we het moeten leveren!

Vraag hier je sample aan!

Over Curocaps Sleep

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Curocaps werken we aan jouw gezondheid op een laagdrempelige, lekkere en toegankelijke manier. Samen met gezonde voeding zijn voedingssupplementen jouw perfecte aanvulling voor een goede gezondheid.

Met Curocaps SLEEP geniet je van een goede nachtrust. Het ondersteunt je slaapkwaliteit -en patroon instant. Onze voedingssupplementen zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor de optimale supplement-ervaring. Plaats ‘s avonds de capsule in je Nespresso®-machine en geniet van een goede nachtrust.

Luister naar wat orthomoleculair arts Dr. Peter Aelbrecht over Curocaps Sleep heeft te vertellen…

Wist je dat...

... het aantal slechte slapers door de pandemie bijna verviervoudigd is. Leg je daar niet bij neer en probeer Curocaps SLEEP.

Jasper Wouters

Als recent gestarte zelfstandige is goede rust enorm belangrijk. Ik mocht de sleep capsule van Curocaps testen! Snel geleverd en meteen resultaat. What's not to like?

Lynn Vercauteren

Lekker én effectief. Mijn nespresso machine draait overuren, want ook mijn man is ook al aan het curocappen 😉

Lindsey Vos

Energy capsule in het Nespresso machine en klaar. Dankzij de Curocaps testers voel ik me een pak energieker. En heb er een nieuwe avondroutine gratis bijgekregen.

Wens je Curocaps SLEEP te testen?