Actie verlopen! - Vraag je gratis samples
Curocaps aan.

Wat zijn Curocaps? Is het een frisdrank? Is het een energiedrank? Is het een ijsthee? Nee, het is een drinkbaar voedingssupplement oftewel een Smart Drink in Nespresso®-compatibele capsules. Een uitvinding. Met extra voordelen voor lichaam en geest.

Curocaps is een Smart Drink met op wetenschap gebaseerde ingrediënten. Een hoge bron van vitamines, mineralen en/of plantenextracten die een gezonde levensstijl ondersteunen.

Curocaps werd ontwikkeld door een team van ervaren specialisten en wetenschappers. Elke Curocaps wordt van A-Z in België geproduceerd en is 100% wetenschappelijk onderbouwd.

Zelf proberen? Vraag hiernaast je samples aan. Je ontvangt enkele capsules van de verschillende formules om te testen. Jij moet enkel laten weten waar we het moeten leveren!

Over Curocaps

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Curocaps werken we aan jouw gezondheid op een laagdrempelige, lekkere en toegankelijke manier. Samen met gezonde voeding zijn voedingssupplementen jouw perfecte aanvulling voor een goede gezondheid.

Curocaps Smart Drinks zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor de optimale supplement-ervaring. Plaats ‘s avonds de capsule in je Nespresso®-machine en geniet ten volle van een gezond ritueel.

Luister naar wat orthomoleculair arts Dr. Peter Aelbrecht over Curocaps heeft te vertellen…

Wist je dat...

... Curocaps gesteund wordt door VLAIO voor haar baanbrekend onderzoek?

Jasper Wouters

Als recent gestarte zelfstandige is goede rust enorm belangrijk. Ik mocht de sleep capsule van Curocaps testen! Snel geleverd en meteen resultaat. What's not to like?

Lynn Vercauteren

Lekker én effectief. Mijn nespresso machine draait overuren, want ook mijn man is ook al aan het curocappen 😉

Lindsey Vos

Energy capsule in het Nespresso machine en klaar. Dankzij de Curocaps testers voel ik me een pak energieker. En heb er een nieuwe avondroutine gratis bijgekregen.

ACTIE VERLOPEN