Terugbetalingsbeleid

Retour policy

We houden het hier bij Curocaps graag eenvoudig, zodat u al onze producten binnen 14 dagen na ontvangst kunt retourneren voor een terugbetaling. Om in aanmerking te komen voor restitutie moeten uw artikelen ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u ze heeft ontvangen.

Een artikel retourneren voor terugbetaling

  1. E-mail ons op order@curocaps.be om een verzendlabel met korting aan te vragen.
  2. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten om uw artikel te retourneren. Verzendkosten worden niet gerestitueerd, tenzij het product defect is. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.
  3. Als u een artikel verzendt van meer dan 75 EUR, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen immers niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen. U kan de status van uw retourzending dan zelf volgen.

Te late of ontbrekende restituties

Nadat u uw bankrekening heeft gecontroleerd en uw terugbetaling niet wordt weergegeven, raden we u aan contact op te nemen met uw bankinstelling. Het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel is gepost. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als u dit allemaal hebt gedaan en u hebt uw terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via order@curocaps.be.