Onderbouwde tips die je sneller
en dieper doen slapen.

Slaapproblemen? Heb je moeite om de slaap te vatten of word je meerdere keren per nacht wakker. Speciaal voor jou hebben we ons e-book ontwikkeld met 15 concrete slaaptips. Een e-book ter waarde van € 19,95 die je nu volledig gratis kunt downloaden en in je mailbox ontvangt. Zonder verplichtingen, maar met een betere slaap!

Download nu je GRATIS e-book met 15 slaaptips t.w.v. € 19,95

ontwikkeld uit noodzaak

Een verbluffend effect

Nee, de Nightcap is er niet zomaar gekomen. Eén van de founders van Curocaps worstelde al langer met een slaapprobleem. Ontelbare pogingen – zonder al te veel succes later – besloot hij zelf op zoek te gaan naar de optimale formule. Na een zoektocht van 2 jaar werd de gebalanceerde formule in het labo uitgewerkt, getest en goed bevonden.

Louis geniet nu van een geweldige nachtrust en wil deze ervaring met de hele wereld delen. Goed slapen doet je beter functioneren en maakt je simpelweg gelukkiger. Vraag dat maar aan Louis!

Nightcaps - verbeter je nachtrust met onze 100% vegan en niet-verslavende caps

Handige caps, compatibel met je Nespressso apparaat.

1 of 3

Kies tussen 2 heerlijke smaken; Orange Vanilla of Green Tea.

2 of 3

Slaap sneller in met onze unieke formule, niet-verslavend en 100% vegan.

3 of 3
Onze beste ambassadeurs?

Tevreden gebruikers

5/5
Zeer eenvoudig en aangenaam avond ritueel & super effectief, heel blij met deze ontdekking!
Camil
5/5
Zelf zijn we echt fan van de Nightcap, die werkt echt goed en heeft ervoor gezorgd dat we als drukke ondernemers ‘s avonds op een gezonde en effectieve manier kunnen ontspannen en die broodnodige slaap kunnen vatten.
René & Hilde
5/5
Vond het echt lekker, ik drink nu elke avond dit ipv mijn kamille thee. Heerlijk slapen.
Frederic

Makkelijk te zetten, razendsnelle opname

Onze formule stopten we in een handige Nespresso®-capsule. Vergeet dus het slikken van pillen en neem een momentje voor jezelf. Stop de capsule in het toestel een half uurtje voor het slapen gaan, relax en voel de rust over je komen. De ingrediënten worden snel opgenomen waardoor je de slaap voelt opkomen en binnen het half uur geniet van een geweldige slaap.

Het resultaat merk je al na een 3-tal dagen, maar we raden een kuur van 2 maanden aan voor een optimaal resultaat. Neem dat momentje voor jezelf, drink je Nightcap en ervaar zelf de werking. Tijd om als herboren wakker te worden!

De inhoud van onze capsules is vegan, zodat iedereen van een betere nachtrust kan genieten. Bovendien haal je ook alles uit je Nespresso®-toestel, want je hoeft er helemaal geen nieuw toestel voor aan te schaffen

Onze ingrediënten er stuk voor stuk uitgelicht

MELATONINE, ESSENTIEEL VOOR DE SLAAP
Stress, schermen, … oorzaken zat die een slechte slaap veroorzaken. In NIGHTCAP zit dan ook de optimale dosis melatonine. Het natuurlijke slaaphormoon waar de werking al lang wetenschappelijk van bewezen is. Lichamelijke of psychologische factoren die slaap belemmeren worden zo afgevlakt.
HOP EN PASSIFLORA, SUCCESVOLLE EVERGREENS
Hop en passiflora worden al decennialang ingeschakeld om beter de slaap te kunnen vatten. In onze uitgepuurde formule komen ze volledig tot hun recht.
NIET TE MISSEN? CITROENMELISSE
Citroenmelisse heeft een ontspannend effect en brengt de geest tot rust. Noodzakelijk om goed te kunnen slapen. Bovendien word je uitgerust wakker, zonder het vervelende gevoel dat slaapmedicijnen met zich meebrengen.

De beste natuurlijke ingrediënten voor een gezonde, diepe slaap

Een goede nachtrust is niet voor iedereen weggelegd. Stress, schermen, … er zijn tal van redenen waardoor we niet goed slapen. Voldoende slaap is echter essentieel voor je gezondheid. Tijdens je diepe slaap tank je nieuwe energie, waardoor je er de volgende ochtend weer vol tegenaan kunt. Voel jij je soms futloos wegens een gebrek aan slaap, maar voel je geen nood aan slaapmiddelen? Dan hebben wij de geknipte oplossing voor jou: Nightcap.

Wij combineren immers melatonine, het natuurlijke slaaphormoon dat al in je lichaam aanwezig is met natuurlijke ingrediënten als hop, passiflora en citroenmelisse. Stuk voor stuk elementen met een wetenschappelijk bewezen werking op het vlak van slaap. Zo ben je verzekerd van een verkwikkende nachtrust en dagen boordevol energie.