5 tips om te slapen op vakantie of (zaken)reis

Hotelbedden zijn vaak geweldig, maar toch is goed slapen op reis vaak moeilijk. Kamp je al met slaapproblemen, dan kan een vreemd bed problematisch zijn. In deze blog geven we je graag wat tips mee om ook op verplaatsing makkelijker de slaap te vatten en door te slapen. 

 

Tip 1 l Houd je normale slaap- en waakritme aan

 

Een andere tijdzone, wat later gaan slapen, wat meer alcohol en/of overdag net superdruk of helemaal niets te doen … Al deze factoren halen je uit je normale ritme. Probeer op vakantie of op zakentrip een vast slaap- en waakritme aan te houden. Zo val je vaak makkelijker in slaap en slaap je vaster. 

 

Tip 2 I Overweeg je eigen kussen

Je eigen kussen is op reis vaak goud waard. Een slecht kussen kan je slaap danig verstoren. Ga je met het vliegtuig op reis dan kun je vaak niet veel bagage meenemen, maar je eigen kussen is een prioriteit. Reis je ‘s nachts, probeer dan ook op het vliegtuig te slapen. 

Tip 3 l Kijk uit met de airco

Op warme bestemmingen is er vaak een airco voorzien. Zet deze ‘s nachts uit of toch op zijn minst op de stilste stand. Het geluid en de onnatuurlijke koelte kunnen je slaap verstoren. 

Tip 4 l Blijf bewegen 

Breng je je activiteiten overdag quasi terug tot nul, dan hoeft het niet te verbazen dat je minder goed slaapt. Uiteraard dient een vakantie om te relaxen, maar als je de hele dag ligt te luieren, dan is het logisch dat je ‘s nachts minder slaapt. Zelfs op de meest verlaten vakantieplek kun je wel bewegen. 

Tip 5 l Ga voor een natuurlijk supplement 

Staat er een Nespresso op de kamer of in je huisje? Dan hebben wij de perfecte cup om je sneller en dieper te laten slapen. Met onze wetenschappelijke samenstelling slaap je als een roosje en creëer je een momentje voor jezelf. Ideaal om tot rust te komen en te genieten van een verkwikkende nachtrust. Laat die excursies of die belangrijke vergadering maar komen! 

Zelf de werking van Nightcap ervaren?
Nightcap
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Start niet met slaapmiddelen

Heel wat Belgen zitten aan de slaapmiddelen. In principe moet dit vrij snel worden afgebouwd, maar dikwijls lukt dit niet. Slaapmiddelen zijn ontzettend verslavend en ...
Lees meer

Vrouwen slapen dieper, mannen sneller

Vrouwen vallen minder snel in slaap, maar slapen over het algemeen wel dieper. Ze recupereren dan ook sneller. Blijkbaar is er een slaapgenderkloof. Vrouwen hebben ...
Lees meer

Slapen ruimt je bovenkamer op

Goed slapen doet wonderen voor je brein. Neuronen die nog actief zijn tijdens je slaap en alle rommel die ontstaan is terwijl je wakker was, ...
Lees meer

Kan je niet slapen zonder partner?

Kan je moeilijk slapen zonder dat je partner naast je ligt? Dat is niet onoverkomelijk. Het fenomeen komt vaak voor bij mensen van wie de ...
Lees meer

Makkelijk te zetten, razendsnelle opname

Onze formule stopten we in een handige Nespresso®-capsule. Vergeet dus het slikken van pillen en neem een momentje voor jezelf. Stop de capsule in het toestel een half uurtje voor het slapen gaan, relax en voel de rust over je komen. De ingrediënten worden snel opgenomen waardoor je de slaap voelt opkomen en binnen het half uur geniet van een geweldige slaap.

Het resultaat merk je al na een 3-tal dagen, maar we raden een kuur van 2 maanden aan voor een optimaal resultaat. Neem dat momentje voor jezelf, drink je Nightcap en ervaar zelf de werking. Tijd om als herboren wakker te worden!

De inhoud van onze capsules is vegan, zodat iedereen van een betere nachtrust kan genieten. Bovendien haal je ook alles uit je Nespresso®-toestel, want je hoeft er helemaal geen nieuw toestel voor aan te schaffen

Onze ingrediënten er stuk voor stuk uitgelicht

MELATONINE, ESSENTIEEL VOOR DE SLAAP
Stress, schermen, … oorzaken zat die een slechte slaap veroorzaken. In NIGHTCAP zit dan ook de optimale dosis melatonine. Het natuurlijke slaaphormoon waar de werking al lang wetenschappelijk van bewezen is. Lichamelijke of psychologische factoren die slaap belemmeren worden zo afgevlakt.
HOP EN PASSIFLORA, SUCCESVOLLE EVERGREENS
Hop en passiflora worden al decennialang ingeschakeld om beter de slaap te kunnen vatten. In onze uitgepuurde formule komen ze volledig tot hun recht.
NIET TE MISSEN? CITROENMELISSE
Citroenmelisse heeft een ontspannend effect en brengt de geest tot rust. Noodzakelijk om goed te kunnen slapen. Bovendien word je uitgerust wakker, zonder het vervelende gevoel dat slaapmedicijnen met zich meebrengen.

De beste natuurlijke ingrediënten voor een gezonde, diepe slaap

Een goede nachtrust is niet voor iedereen weggelegd. Stress, schermen, … er zijn tal van redenen waardoor we niet goed slapen. Voldoende slaap is echter essentieel voor je gezondheid. Tijdens je diepe slaap tank je nieuwe energie, waardoor je er de volgende ochtend weer vol tegenaan kunt. Voel jij je soms futloos wegens een gebrek aan slaap, maar voel je geen nood aan slaapmiddelen? Dan hebben wij de geknipte oplossing voor jou: Nightcap.

Wij combineren immers melatonine, het natuurlijke slaaphormoon dat al in je lichaam aanwezig is met natuurlijke ingrediënten als hop, passiflora en citroenmelisse. Stuk voor stuk elementen met een wetenschappelijk bewezen werking op het vlak van slaap. Zo ben je verzekerd van een verkwikkende nachtrust en dagen boordevol energie.