Het tijdstip waarop je gaat slapen, vertelt heel wat over jou

Een rasechte nachtuil of kruip je vroeg onder de wol? Het tijdstip waarop je gaat slapen vertelt heel wat over je. Hoewel het tijdstip waarop je gaat slapen persoonlijk is en kan variëren, hebben mensen die rond hetzelfde tijdstip gaan slapen, heel wat gemeen. Vandaag houden we het wat lichter als slaapexpert en volgen we even de bevindingen van Cosmopolitan.

Slapen tussen 20u en 22u

Zeker als je vroeg uit bed moet, is dit niet onlogisch. Mensen die vroeg gaan slapen, hebben de neiging voorzichtig te zijn. Je houdt van routine en orde. Bovendien hecht je ook belang aan je gezondheid. Deze mensen hebben hun prioriteiten en leven vaak op orde.

Slapen tussen 22u en 24u

Jij behoort tot de massa. Je wordt blijkbaar gezien als slim en een harde werker. Maar je blijkt ook over een rebels kantje te beschikken. Je wil wel op tijd gaan slapen, maar af en toe laat je je verleiden en rek je het net wat langer. Je wil geen leuke dingen missen en dat kost je af en toe wat nachtrust. Jij bent eigenlijk de perfecte mix en past je naadloos aan.

Slapen tussen 24u en 2u

De nacht is meer jouw ding en je kunt je beter focussen al het donker is. Jij bent een creatieveling in hart en nieren. Je hebt wel de neiging om je meer zorgen te maken en die kunnen je ook uit je slaap houden. Uren liggen piekeren is je niet vreemd.

Slapen tussen 2u en 4u

Slaap je altijd zo laat, dan doe je lekker je eigen ding. Regeltjes zijn niet aan jou besteed. Je bent een temperamentvolle rebel. De kans is groot dat je zelfstandige bent.

Of je veel waarde moet hechten aan deze zaken, dat laten we slaapexpert in het midden, maar het valt te bekijken. Wie weet klopt het plaatje wel. Toch zouden we je willen aanraden om steeds voldoende te slapen. Zo blijf je fit, alert en gezond. Een regelmatig slaappatroon is zeker een voordeel om makkelijk de slaap te vatten.

Probeer eens de Nightcaps
Kun je toch moeilijk in slaap geraken? Creëer een relaxmomentje voor jezelf met een lekkere Nightcap. De natuurlijke ingrediënten stimuleren je slaap, ongeacht op welk tijdstip je normalerwijze in bed kruipt.

 

Zelf de werking van Nightcap ervaren?
Nightcap
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Start niet met slaapmiddelen

Heel wat Belgen zitten aan de slaapmiddelen. In principe moet dit vrij snel worden afgebouwd, maar dikwijls lukt dit niet. Slaapmiddelen zijn ontzettend verslavend en ...
Lees meer

Vrouwen slapen dieper, mannen sneller

Vrouwen vallen minder snel in slaap, maar slapen over het algemeen wel dieper. Ze recupereren dan ook sneller. Blijkbaar is er een slaapgenderkloof. Vrouwen hebben ...
Lees meer

Slapen ruimt je bovenkamer op

Goed slapen doet wonderen voor je brein. Neuronen die nog actief zijn tijdens je slaap en alle rommel die ontstaan is terwijl je wakker was, ...
Lees meer

Kan je niet slapen zonder partner?

Kan je moeilijk slapen zonder dat je partner naast je ligt? Dat is niet onoverkomelijk. Het fenomeen komt vaak voor bij mensen van wie de ...
Lees meer

Makkelijk te zetten, razendsnelle opname

Onze formule stopten we in een handige Nespresso®-capsule. Vergeet dus het slikken van pillen en neem een momentje voor jezelf. Stop de capsule in het toestel een half uurtje voor het slapen gaan, relax en voel de rust over je komen. De ingrediënten worden snel opgenomen waardoor je de slaap voelt opkomen en binnen het half uur geniet van een geweldige slaap.

Het resultaat merk je al na een 3-tal dagen, maar we raden een kuur van 2 maanden aan voor een optimaal resultaat. Neem dat momentje voor jezelf, drink je Nightcap en ervaar zelf de werking. Tijd om als herboren wakker te worden!

De inhoud van onze capsules is vegan, zodat iedereen van een betere nachtrust kan genieten. Bovendien haal je ook alles uit je Nespresso®-toestel, want je hoeft er helemaal geen nieuw toestel voor aan te schaffen

Onze ingrediënten er stuk voor stuk uitgelicht

MELATONINE, ESSENTIEEL VOOR DE SLAAP
Stress, schermen, … oorzaken zat die een slechte slaap veroorzaken. In NIGHTCAP zit dan ook de optimale dosis melatonine. Het natuurlijke slaaphormoon waar de werking al lang wetenschappelijk van bewezen is. Lichamelijke of psychologische factoren die slaap belemmeren worden zo afgevlakt.
HOP EN PASSIFLORA, SUCCESVOLLE EVERGREENS
Hop en passiflora worden al decennialang ingeschakeld om beter de slaap te kunnen vatten. In onze uitgepuurde formule komen ze volledig tot hun recht.
NIET TE MISSEN? CITROENMELISSE
Citroenmelisse heeft een ontspannend effect en brengt de geest tot rust. Noodzakelijk om goed te kunnen slapen. Bovendien word je uitgerust wakker, zonder het vervelende gevoel dat slaapmedicijnen met zich meebrengen.

De beste natuurlijke ingrediënten voor een gezonde, diepe slaap

Een goede nachtrust is niet voor iedereen weggelegd. Stress, schermen, … er zijn tal van redenen waardoor we niet goed slapen. Voldoende slaap is echter essentieel voor je gezondheid. Tijdens je diepe slaap tank je nieuwe energie, waardoor je er de volgende ochtend weer vol tegenaan kunt. Voel jij je soms futloos wegens een gebrek aan slaap, maar voel je geen nood aan slaapmiddelen? Dan hebben wij de geknipte oplossing voor jou: Nightcap.

Wij combineren immers melatonine, het natuurlijke slaaphormoon dat al in je lichaam aanwezig is met natuurlijke ingrediënten als hop, passiflora en citroenmelisse. Stuk voor stuk elementen met een wetenschappelijk bewezen werking op het vlak van slaap. Zo ben je verzekerd van een verkwikkende nachtrust en dagen boordevol energie.